Отново е това време на годината и - любовта е във

...
Отново е това време на годината и - любовта е във
Коментари Харесай

Някои от най-добрите филми за Свети Валентин правени някога

Отново е това време на годината и - любовта е във въздуха. Какъв по-добър метод да му се насладите, в сравнение с свити на дивана си да гледате филм с обичания човек или с огромна купа пуканки? От актуалните любимци като Price & Prejudice, до класики като Love Story от 1970 година има безчет филми в жанра романс, тъй че ние сме тук, с цел да ви помогнем да изберете най-хубавият, който да гледате в Деня на влюбените.

Пригответе се да се смеете, плачете и всичко сред тях. 

Гордост и предубеждения (2005)

Има голям брой акомодации на класиката на Джейн Остин. Харесваме този поради земната му сензитивност, която към момента поддържа хумора, остроумието и (да) половото напрежение сред Лизи Бенет (Кийра Найтли) и господин Дарси (Матю Макфайдън).

Любим откъс: " Въображението на една дама е доста бързо; то прескача от удивление към обич, от обич към брак за миг. " -Г-н. Дарси

La La Land (2016)

В La La Land има превъзходни костюми, шеметна хореография и пеещ, танцуващ Райън Гослинг. Как да не го харесваш?

Любим откъс: " Можете просто да напишете свои лични правила. Знаете ли, напишете нещо, което е толкоз забавно, колкото и вие. " -Себастиан

Тетрадката

Емблематичната целувка под дъжда, прави The Notebook сантиментална класика, задвижвана от осезаемата химия сред Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс, само че това, което в действителност провокира сълзите, е връзката сред техните по-стари герои, изиграни от Джеймс Гарнър и майката на режисьора Касаветес Гена Роуландс.

Любим откъс: " Така че няма да е елементарно. Ще бъде в действителност трудно; ще би трябвало да работим всеки ден, само че желая да го направя, тъй като те желая. Завинаги, всеки ден. Ти и аз... всеки ден. " - Не

Ромео + Жулиета (1996)

Най-голямата любовна история на Шекспир, показана в неподражаемия жанр на Баз Лурман - с не по-малко надареният Леонардо Ди Каприо.

Любим откъс: " И когато умра, вземете го и го нарежете на дребни звезди, и той ще направи лицето на небето толкоз хубаво, че целият свят ще се влюби в нощта и няма да се покланя на мрачното слънце " - Джулиет

10 неща, които ненавиждам в теб (1999)

Младата Aussie Heath Ledger се изправя против нахаканата Джулия Стайлс в класическата Шекспирова акомодация от 90-те години.

Любим откъс: " Мразя метода, по който приказваш с мен, и метода, по който си подстригваш косата. Мразя метода, по който караш колата ми. ". —Кат (Стайлс)

Това се случи една нощ (1934)

В комедията играе Кларк Гейбъл в разцвета на силите си (тези трапчинки!), с Клодет Колбърт. 

Начинаещи (2010)

Освен сладката романтика сред Юън Макгрегър и Мелани Лоран, излизането в края на живота на татко му (Кристофър Пламър) ни припомня, че романтиката е неостаряваща и е за всички.

Любов и баскетбол (2000)

Любовта, която цъфти сред другари от детството на баскетболното игрище в квартала, потвърждава, че другарството е в основата на най-големите сантиментални връзки.

Любим откъс: " Всичко е заслужено в любовта и баскетбола. " - Квинси

Истински разказ (1993)

За тези, които не се впускат в обичайния ром ком, True Romance предлага всички стилизирани, насилствени, по сюжет на Тарантино трепети с любовната история на Кларънс и Алабама.

Любим откъс: " Okey dokey doggie daddy. " —Алабама
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР